Vuokramökki Kutturassa

Erämaatunnelmaa vuoden ympäri Lapin Kutturassa

Varaa mökki

7 + 2 henkilöä, 85m²


2 makuuhuonetta


Tupakointi kielletty


Lemmikit sallittu

MÖKIN VARUSTELU

 

  Jääkaappi
  Varaava takka
✔  Sähkölämmitys
  Nuotiopaikka
✔   Smart-TV, DVD*
✔  Vesijohto
✔  Kaksi suihkua
  Puusauna
✔  Sähköuuni kaasuliedellä
✔  WC 2kpl
✔  Astianpesukone
✔  Pyykinpesukone
✔  Kuivausrumpu
✔  Mikroaaltouuni
✔  Sähkövalaistus

* Mökissä on WiFi -yhteys ja televisio dvd-elokuvien katselua varten, mutta tv-kanavat siellä eivät näy. Tv:ssä on myös äly-tv -ominaisuus, asiakkaalla tulee itsellä olla tunnukset smart-tv -sovelluksiin.

 

 

PERUSTIETOJA

Tämä hyvin varusteltu kaksikerroksinen vuokramökki sijaitsee Lapissa, Kutturan kylässä. Lähellä mökkiä virtaa muun muassa kultajokena tunnettu Ivalojoki. Mökiltä Ivalon lentokentälle on matkaa 74,17 kilometriä, Saariselälle vuorostaan 48,34 km. Rovaniemelle mökiltä on matkaa 287,07 kilometriä.

 

ALAKERTA

Mökin alakerrassa sijaitseva tupakeittiö on täydellisesti varustettu. Keittiöstä löytyy kaasuliesi sähköuunilla, kahvinkeitin ja leivänpaahdin sekä hyvät keittiön perusvarusteet.

Tuvan puolella on kivitakka, ruokailuryhmä ja mukavat sohvat. Alakerrassa lisäksi wc ja erillinen makuuhuone, jossa on kaksi sänkyä.

 

YLÄKERTA

Yläkerrassa on makuuhuone, jossa kaksi sänkyä ja vuodesohva. Lisäksi yläkerrassa oleskeluhuone, jossa on kaksi vuodesohvaa.

 

SAUNA & KODINHOITOHUONE

Mökin lisäksi tontilla on autotallirakennus, jossa puulämmitteinen sauna. Samaten iso pesuhuone ja kodinhoitohuone. Tästä rakennuksesta löydät myös pyykinpesukoneen, kuivausrummun ja wc:n. Autotalli itsessään ei ole käytettävissä. Mökin pohjoispuolella virtaa puro ja sen yhteydessä on padottu lammikko, jossa voi käydä kastautumassa. On kuitenkin varottava pohjan teräviä kiviä, tämä lammikko ei sovellu uimapaikaksi pienille lapsille. Saunalta purolle on matkaa noin 80 metriä.

 

PIHA-ALUE

Tontti on aidattu riista-aidalla. Koirat voivat olla pihalla vapaana, kunhan eivät karkaile. Koira voi päästä kiipeämään aidan yli tai kaivautumaan ali. Jos vapaana olossa on epävarmuutta, kannattaa koira pitää kytkettynä. HUOM! Koirat eivät saa häiritä kylän poroja!

Aktiviteetteja

Kiinnostaako teitä retkeily, melonta, laskettelu tai hiihtäminen?

Metsästys, sienestys, marjastus, kalastus? Rentoutuminen ja luonnosta nauttiminen?

 

Olette tulossa oikeaan paikkaan!

 

 

WILDERNESSLIFE KUTTURA

Voitte vierailla Wildernesslife Kuttura:ssa, joka sijaitsee kylän keskellä jokivarressa. Siellä voi tutustua omavaraistalouteen ja ekologiseen elämäntapaan. Tarjolla on myös luomuruokaa. Vieraile sivuilla www.wildernesslifekuttura.fi

 

SAARISELKÄ

Mökiltä Saariselälle on matkaa noin 49 kilometriä. Saariselältä löytyy ravintoloita, laskettelurinne ja mahdollisuus poro- ja koirasafareihin ohjelmapalvelutoimistojen järjestäminä. Saariselällä voitte myös vuokrata välineistöä niin kesä- kuin talvilajeihin.
Saariselällä on lisäksi kylpylä.

 

TANKAVAARA

Mökiltä on matkaa Tankavaaran Kultamuseoon noin 62 kilometriä.

 

INARI

Inarin Saamelaismuseo Siidaan on matkaa 117 kilometriä.
Lisää tietoa: https://www.inari.fi/fi/matkailu.html

 

RETKEILY, MELONTA & HIIHTÄMINEN

Lisää tietoa: https://www.luontoon.fi/hammastunturi/reitit

 

KALASTUS & METSÄSTYS

Muistattehan tarvittavat luvat metsästykseen ja kalastukseen! Metsästys sekä kalastus ovat luvanvaraista toimintaa. Täältä löydätte tietoa luvista: https://www.eraluvat.fi/

Mökin vuokraus

Vapaita ajankohtia voit tiedustella sähköpostitse ja puhelimitse, tai ottamalla meihin yhteyttä ohessa olevalla sähköisellä lomakkeella. Palaamme sinulle asiaan pikimmiten!

Kesäkaudella suosittelemme yhteydenottoja etenkin viestitse, lomakkeella tai sähköpostitse, sillä pyöritämme kesäkahvila Kafea Gufihtaria, jossa kuuluvuus on heikko.


gufihtar@kuttura.fi


+358400812634


Kutturantie 3982, 99830 Saariselkä